UNICAS-Importator si distribuitor de componente electronice si accesorii
Unicas
Cum comand?
Conditii de utilizare site
Importator si distribuitor EN-GROS de componente electronice si accesorii
Noutati
Despre noi
Date contact
Utilizator:


Parola:


Click aici daca ti-ai uitat parola!

Creare cont nou persoana fizica

* Scopul colectarii datelor dvs. de contact este expedierea si facturarea comenzilor, precum si rezolvarea eventualelor probleme referitoare la o comanda sau la bunurile achizitionate.
* Prin completarea datelor in formularul de Creare Cont, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Unicas si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.
* Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, UNICAS are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.
* UNICAS poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat si garanteaza siguranta acestor informatii personale, conform legislatiei in vigoare. Singurele companii carora le sunt furnizate datele dvs. sunt furnizorii de servicii de curierat.
* Prin citirea informatiilor de mai sus, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate si libera circulatie a acestor date.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Nume si prenume*:
Strada*:
Nr:
Bloc:
Sc:
Et:
Ap:
Telefon*:
Localitate*:
Judet/Sector*:
Cod postal:
Mail:
Va rugam sa va alegeti un nume de utilizator si o parola cu care va veti autentifica pe site-ul nostru la fiecare accesare:
Utilizator*:
Parola*:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii


© Copyright 2008-2018 UNICAS
Acest site este optimizat pentru Internet Explorer si rezolutie de 1024x768


www.anpc.gov.ro
Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ( A.N.P.C.)