UNICAS-Importator si distribuitor de componente electronice si accesorii
Unicas
Cum comand?
Cum platesc?
Conditii de utilizare site
Importator si distribuitor EN-GROS de componente electronice si accesorii
Noutati
Despre noi
Date contact
Utilizator:


Parola:


Click aici pentru recuperare parola


          Telecomanda programabila 4 in 1 model 1
          Pret: 18,00 lei fara TVA
                (21,42 lei cu TVA)
            buc.    

        Telecomanda programabila 4 in 1 model 1 acopera 99% din modelele de aparate cu receptor ir existente pe piata. Pot fi introduse pana la 4 coduri distincte in acelasi timp pe telecomanda (TV+DVD+SAT+Aux). Se pot programa doar cu programatorul USB care se achizitioneaza separat.

      Aceasta telecomanda poate fi folosita si pentru copierea unei alte telecomenzi pe care o detineti si pe care doriti sa o multiplicati, telecomenzi rare pentru: DVD, DVD RECORDER, TUNER TV, VIDEO-PROIECTOR, COMBINA MUZICALA, LCD, PLASMA, etc. Baza de date existenta cuprinde aproximativ 100.000 aparate si se actualizeaza permanent.

      Daca doriti sa obtineti mai multe informatii, trebuie sa va logati prin crearea unui cont la sectiunea "REGISTER" pe site-ul producatorului www.clurc.net

      Programatorul este utilizat pentru incarcarea cu coduri a telecomenzilor programabile. Acest programator este "plug&play", in momentul introducerii in unul din porturile USB este recunoscut automat. Programarea telecomenzilor se face in felul urmator:

      1. In cazul in care aveti instalata pe calculator o versiune mai veche a aplicatiei de inscriptionare, aceasta se dezinstaleaza.
      2. Se descarca noul program de inscriptionare.
      3. In cazul in care adresa de descarcare de mai sus nu functioneaza, incercati descarcarea fisierului de aici.
      4. Se instaleaza software-ul din fisierul descarcat, urmand pasii indicati pe ecran, iar la final se debifeaza casuta "Run application" si se pastreaza bifata casuta "Create icons on desktop".
      5. Pe desktop veti avea acum 2 iconite si se alege aplicatia "IR - Programmable Remote Control". La utilizarea aplicatiei vi se va cere un utilizator si o parola. Daca sunteti deja inregistrat pe site-ul www.clurc.net, le puteti folosi. Daca nu sunteti inca inregistrat, trebuie sa apasati "Register New" si aplicatia va conduce la site. Aici introduceti adresa de mail valida, va alegeti un utilizator si o parola, confirmati parola si bifati casuta "Agree to below agreement", dupa care apasati butonul REGISTER NOW. Pe ecran apare o casuta cu mesajul "Please check your register email to activate account". Intrati in casuta de mail aleasa si veti primi un mesaj Register Successsfully. Deschideti mesajul; acesta contine o adresa web de tipul "http://www.clurc.net/Activation.aspx?usernumber" pe care o copiati cu Copy si o introduceti cu Paste in bara de adrese a browserului dvs. In acest moment veti primi pe ecran mesajul "Congratulation for Activation Successfully!", apasati OK.
      6. Folositi acum utilizatorul si parola alese anterior in aplicatia IR - Programmable Remote Control. Scoateti programatorul din portul USB al calculatorului, apoi il puteti reintroduce, pentru a putea fi recunoscut de noua aplicatie. Sistemul de operare va va semnala faptul ca programatorul se instaleaza si ca este gata de utilizare. Atentie!! Programatorul nu este recunoscut de sistemul de operare Windows ca fiind un dispozitiv extern, deci nu il veti regasi in lista My Computer!
      7. Se intra in mod "Configuration" de unde se alege din submeniul "Remote control model set" modelul CLR79816N-E4 cu care se pot incarca 4 coduri pentru aparate distincte. Se apasa tasta "OK" pentru validare, iar imaginea din stanga trebuie sa fie identica cu cea a telecomenzii programabile.
      8. Se alege primul aparat prin selectarea modului TV, spre exemplu. Se apasa tasta F5 si se intra in modul "Factory Database". Se alege marca aparatului din "Brand Filter" si modelul aparatului din "Model filter". Se apasa tasta "OK" pentru validare.
      9. Daca doriti sa programati si alt aparat se alege VCR/DVD, SAT, AUX. Se apasa tasta F5 si se intra in modul "Factory Database". Se alege marca aparatului din "Brand Filter" si modelul aparatului din "Model filter". Se apasa tasta "OK" pentru validare. Se repeta operatiunea pana la selectarea celor patru modele de aparate diferite. Se apasa tasta F9 pentru a programa telecomanda si se tin simultan apasate tastele din stanga si dreapta "OK"-ului pana in momentul in care cursorul albastru de pe ecran dispare. La aceasta operatiune se tine telecomanda cu ledul IR in fata programatorului la o distanta foarte mica (5-10 cm).
      10. Dupa terminarea operatiunii se apasa tasta "POWER" si telecomanda este functionala pe primul model, respectiv "TV". Prin apasarea tastelor VCR/DVD, SAT sau AUX se comuta telecomanda pe unul din celelalte aparate programate.

      Functia Invatare sau "Clonare" a telecomenzii dupa alta telecomanda:

      - Se pune telecomanda originala in fata senzorului IR cat mai aproape posibil;
      - In meniul "Tool" gasiti submeniul "Lerning Mode". Dati click pe acest meniu pentru activarea functiei de invatare;
      - Se apasa timp de doua sau trei secunde pe rand fiecare tasta ce trebuie invatata. O sa vedeti optiunea "Has Coded" bifata iar in dreptul optiunii "Learned status" trebuie sa apara "Successfull". In acest moment tasta respectiva a fost invatata. Programul trece automat cursorul la urmatoarea tasta. Incercati sa pastrati semnificatia tastelor pentru a avea o telecomanda clonata cat mai fidela din punct de vedere functional(de exemplu tasta 1 este 1 de la programe, tasta Vol+ este volum plus de pe telecomanda dvs., tasta POW este stand-by, etc. pana la finalizarea incarcarii tuturor tastelor telecomenzii dvs. in baza de date

      Dupa ce terminati de incarcat toate codurile telecomenzii dvs. originale mergeti la meniul "FILE", alegeti "Add to my database" si va apare un tabel cu trei rubrici pe care trebuie sa le completati: "Remote control device" unde puneti: TV, VCR/DVD, SAT, AUX, etc in functie de aparatul dvs. La rubrica "Remote control Brand" introduceti marca aparatului dvs. iar la "Remote control Model" introduceti modelul aparatului. Apasati tasta ok pentru confirmare.

      Pentru incarcarea telecomenzii programabile cu codurile memorate de catre dvs. mergeti la meniul "Remote database" de unde alegeti "My Database", introduceti la "Brand Filter", marca memorata de catre dvs., la "Device" alegeti tipul de aparat si modelul inscriptionat de dvs. si dati OK. Iesiti din modul "Learned" pentru a putea inscriptiona telecomanda noua, apasati pe al doilea meniu de sus "PPC", puneti telecomanda programabila in dreptul receptorului apasati simultan tastele stanga dreapta din dreptul tastei OK pana in momentul in care cursorul albastru dispare. In acest moment telecomanda a fost programata.

Inapoi la TELECOMENZI UNIVERSALE

© Copyright 2008-2023 UNICAS
Acest site este optimizat pentru Internet Explorer si rezolutie de 1024x768