UNICAS-Importator si distribuitor de componente electronice si accesorii
Unicas
Cum comand?
Conditii de utilizare site
Importator si distribuitor EN-GROS de componente electronice si accesorii
Noutati
Despre noi
Date contact
Utilizator:


Parola:


Click aici daca ti-ai uitat parola!
CONDITII SI RESTRICTII GENERALE PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI FIRMEI UNICAS

      ATENTIE: Cititi aceste conditii cu atentie inainte de a utiliza acest site. Daca utilizati acest site inseamna ca ati acceptat aceste conditii. Daca nu le acceptati, nu utilizati acest site.

      In situatia in care doriti sa trimiteti la noi un colet cu marfa defecta sau necorespunzatoare, va rugam sa trimiteti acest colet la urmatoarea adresa:

SC UNICAS SRL
Str. IZVOARE, nr. 185
PIATRA NEAMT, jud. NEAMT, cod 610184


      UTILIZAREA SITE-ULUI. Site-ul www.unicas.ro este proiectat pentru functionare optima cu INTERNET EXPLORER. Firma UNICAS nu isi asuma nici o responsabilitate legata de imposibilitatea folosirii site-ului sau neafisarea in conditii optime a tuturor materialelor, informatiilor sau serviciilor cu alte browsere decat cel specificat.

      Puteti utiliza materialele de pe site-ul UNICAS numai in interes personal, necomercial, cu conditia sa nu modificati simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale. Nu puteti modifica in nici un mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le distribuiti cu scop comercial sau public. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea UNICAS si utilizarea neautorizata a acestora reprezinta o violare a legii dreptului de autor. Daca nu respectati aceste conditii, nu mai sunteti autorizati sa utilizati acest site si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite sau download-ate.

      UTILIZAREA SOFTWARE-ULUI. Utilizarea programelor download-ate de pe site este supusa conditiilor de licentiere din Software License Agreement care le insoteste sau este oferita odata cu programele. Nu puteti download-a sau instala programe inainte de a fi citit si acceptat conditiile cuprinse de Software License Agreement.

      PROMOTIILE. Toate promotiile si produsele noi sunt supuse disponibilitatii in stoc. Firma UNICAS isi rezerva dreptul de a modifica sau anula promotiile la orice moment, fara orice notificare prealabila.

      DESCLAIMER. Materialele si serviciile de pe acest site sunt oferite "ASA CUM SUNT" fara nici o garantie de orice fel, incluzand garantiile de comercializare, de a se potrivi pentru o anumita utilizare sau de neincalcare a proprietatii intelectuale. Firma UNICAS nu garanteaza acuratetea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site; UNICAS poate face schimbari in materialele si serviciile din acest site sau in produsele si preturile descrise, oricand, fara anunt in prealabil. Materialele si serviciile din acest site pot sa nu mai fie actuale, iar UNICAS nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site.

      LIMITAREA RESPONSABILITATILOR. SC UNICAS sau furnizorii sai nu sunt responsabili in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi, inclusiv cele rezultate din profituri nerealizate, date pierdute sau intreruperea activitatii, rezultate din folosirea sau din rezultatele folosirii acestui site sau din materialele, informatiile sau serviciile continute de acest site. Necesitatea de service, reparatii sau corectii ale echipamentelor sau datelor este asumata exclusiv de catre utilizator, inclusiv costurile aferente.

      LEGISLATIE APLICABILA. Acest site este administrat de UNICAS, Romania. UNICAS nu specifica faptul ca materialele sau serviciile de pe acest site sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea in afara Romaniei. Este interzisa utilizarea, exportul sau reexportul materialelor, informatiilor si serviciilor din acest site sau orice copie sau adaptare care violeaza orice lege sau reglementare aplicabila, incluzand fara limita legile si reglementarile statului roman. Daca accesati site-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria dumneavoastra raspundere. Aceste conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman.

      GENERAL. UNICAS poate sa schimbe prezentul anunt oricand prin modificarea continutului. Vizitati periodic site-ul pentru a verifica noile reglementari legate de modul de utilizare a site-ului www.unicas.ro.

© Copyright 2008-2017 UNICAS
Acest site este optimizat pentru Internet Explorer si rezolutie de 1024x768


www.anpc.gov.ro
Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ( A.N.P.C.)